Geen producten in je winkelmand.

Alleen voor jou (Single)

Alleen voor jou (Single)

Marieke van Ruitenbeek (foto: Linda Dijkman)

BEEK-UBBERGEN – Op 21 november, klokslag middernacht, ging de nieuwe videoclip en single ‘Alleen voor jou’, van de beekse zangeres Marieke van Ruitenbeek (27) in premiere. De videoclip, die gaat over de liefde voor familie en naasten is te zien op het YouTube en Facebook kanaal van de zangeres.

Serenade-actie

Voor de financiering van de single en de clip bedacht Van Ruitenbeek een bijzondere actie. Tijdens deze zogenaamde ‘serenade-actie’ bracht Van Ruitenbeek in de maand oktober een twintigtal persoonlijke serenades, die mensen voor hun geliefden konden aanvragen. Met een gitaar, een mooie roos en een persoonlijke boodschap ging zij op pad en zong voor de ontvangers het nummer ‘alleen voor jou.’ De intieme setting en het persoonlijk karakter ervan maakten dat moment vaak heel speciaal.

Gelderse Top 100

Samen met zijn team wist cameraman Patchanka Oosterhuis dat speciale, intieme gevoel, te vangen in een professionele videoclip, waarin onder andere een belangrijke rol is weggelegd voor trotse moeder Els. De vorige single met videoclip die Van Ruitenbeek uitbracht (‘Bloos maar’) kwam op zaterdag 7 november binnen op een verrassende 13e-plaats in de Gelderse Top-100 van Omroep Gelderland.

‘Het zou leuk zijn als familieleden de clip naar elkaar doorsturen, om te laten weten dat ze van elkaar houden – Marieke van Ruitenbeek

Van Ruitenbeek hoopt dat de videoclip van ‘Alleen voor jou’ veelvuldig zal worden bekeken. Naast de clip is er ook een digitale single van het nummer, geproduceerd door de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve. Deze is te downloaden op alle digitale streaming diensten.

De clip is hier te zien: https://youtu.be/gRI1WIV_tdA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *