Geen producten in je winkelmand.

Boerenmaasjazz en Marieke

Boerenmaasjazz en Marieke

Op zondag 5 augustus speel ik om 13:00 uur bij Restaurant het Spijker in Beek (Berg & Dal). Samen met “Boerenmaasjazz” zullen we de zon extra kracht geven met prachtige jazzmuziek!

Toegang is gratis.

 

Marieke en Boerenmaasjazz op terras van Hotel Spijker

Boerenmaasjazz en zangeres Marieke van Ruitenbeek zijn komende zondag tussen 13.00 tot 17.00 uur te zien en te horen op het terras van hotel Spijker in Beek. Het trio geeft op deze lazy afternoon de zon extra kracht met jazzmuziek.

Boerenmaasjazz is een nieuw format van muziek maken. Begeleid door een combo-uit-een-blikje verkennen Marieke van Ruitenbeek, Thed Maas (trompet) en Gerard de Boer (saxofoon) de wereld van de jazz. Van jazz oude stijl tot aan jazz zoals die vandaag de dag in de krochten van de internationale jazzclubs gespeeld wordt. Maas en De Boer waren daar: geven de traditie door aan U. Neem nog een glas en een stukje boerenkaas.

Marieke is het middelpunt van dit trio die met nummers als Cry me a river, I don’t know why, Autumn Leaves en Summertime haar fluwelen stem veelzijdig inzet; messcherp in de hoogte en grommend in de lage regionen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *